Seancat grupore

Unë dal nga gjendja ime fizike dhe Universi merr përsipër plotësisht.
Unë jam duke shkarkuar Energjinë.

Energjia që ju jap shkon si një injeksion në çdo qelizë, i rikthen qelizat tuaja në gjendjen e tyre origjinale dhe shëron gjendjet e gabuara gjendet në qelizat tuaja. Qelizat tuaja fillojnë të punojnë siç duhet dhe gabimisht gjendja shpërbëhet.

Në rastin e sëmundjes fizike, energjia shkon drejtpërdrejt në sëmundje në të njëjtën kohëdhe fillon të punon, shpesh e ndjeni këtë drejtpërdrejt gjatë seancës. Antaryamine, e cila është energjia/inteligjenca më e lartë përmes së cilës unë kanalizoj nuk jep diagnoza, fokusi është tërësisht te shërimi në nivel qelizor, burimi i origjinës dhe kështu ato zgjidhen kushtet e pasakta të krijuara nga trupi juaj për shkak të kujtimeve qelizore që keni trashëguar në sistemin tuaj.

Është një energji shumë e fuqishme dhe mund ta ndjeni disa ditë përpara seancës suaj të rezervuar, kur të jeni ngritur dhe përgatitur.
 
Gjatë seancës, fokusi juaj i vetëm është të jeni plotësisht në veten tuaj dhe të mbani sytë nga unë.
Energjia rrezaton fuqishëm nga sytë e mi drejt e në sistemin tuaj, ju e merrni energjinë përmes syve tuaj.
Unë gjithashtu shpërndaj energjinë nga duart e mia si një mbështjellje rreth jush.

E RËNDËSISHME:
1.Hiqni syzet gjatë seancës. (Lentet e kontaktit mund të mbeten, megjithatë, ndiheni më mirë nëse i hiqni ato për shkak të fuqisë së Energjisë)
2. Telefoni celular duhet të jetë plotësisht i fikur alt. në modalitetin e fluturimit. (Heshtja NUK mjafton)
3. NUK mund të sillni dikë për të cilin duhet të kujdeseni gjatë seancës TUAJ, pasi duhet të përqendroheni plotësisht te vetja.

Është falas të bëni foto/film PAS SESIONIT
Koha totale së bashku aktive është përafërsisht. 120 min.
 

Çmimi: 250 euro/person  

SHIKO DATA PËR SEANCAT KËTU


Shërimi i plotë mund të ndodhë nga 3 muaj deri në 2 vjet dhe ndonjëherë edhe më shumë.
Koha e shërimit ndryshon nga individi në individ. Lexo më shumë...