Duke tretur kushtet e gabuara, trupi juaj fillon të funksionojë pa rezistencë

Një nga dëshmitë e shumta….

Unë kam qenë në seancë grupore me “cellmememories” në Suedi shtator 2021.

Në kohën e shkrimit të 8 tetorit 2021, pak më pak se një muaj pas seancës, deri më tani ka ndodhur sa vijon.

Më janë kthyer menstruacionet që nuk i kam prej më shumë se një viti, jam 28 vjeç. Në lidhje me menstruacionet që erdhën në fillim të javës, mora një sulm të ngjashëm me migrenën që më rëndoi aq shumë sa qaja nga dhimbja, kam qajte si kurrë më parë në jetën time.

Gjithashtu kam pasur dhimbje shumë të forta menstruale.
Unë e shoh këtë si pozitive, sepse kam qenë në një çregullim hormonial dhe më në fund fillova të stabiliohem me hormonet dhe me menyrën se si ndihem  Unë e lidh këtë shëndrim me seancën e “cellmemories”, sepse këtë jo balancë hormonale e kam trashëguar nga ana e nënës sime.

Ajo që di tani kur hormonet janë më të ekuilibruara është se ndihem më mirë dhe ndihem më e qëndrueshme emocionalisht.
Do të thotë shumë për mua, jam tejet mirënjohëse.

Anna Vigstrand, Suedi


Kliko këtu për më shumë dëshmi...

Elvira Haxhiaga koordinator menaxhues rajoni i Ballkanit

Shiko filmin e mësipërm për më shumë informacione

Video & Shtyp
 

contact@cellmemories.com