Raporti i Bilancit Autonom

Më poshtë shihni Raportin e Bilancit Autonom. Vija bazë (majtas) është gjendja ime normale përpara se të shkarkoj energjinë. Matja e fuqisë së energjisë përmes rrahjeve të zemrës. Energjizuar (djathtas) është kur shkarkoj energjinë dhe ajo rrezaton përmes sistemit tim.

Rrahjet bazë të zemrës: 1386.276 (më parë)

Rrahjet e zemrës me energji: 5021.229 (me energji)

Kjo mat se sa jashtëzakonisht e fuqishme është energjia, një rritje prej afro 500%.

Një gjetje domethënëse është se Anne Louise tregon shkëlqyeshëm
ekuilibri i sistemit nervor autonom siç përcaktohet nëpërmjet HRV. Shihni materialin dalës nga HRV
duke testuar. Kjo është e rrallë te personat e moshës së mesme, pasi shumica tregojnë një nivel dominimi simpatik
për shkak të stresit kronik duke u bërë normë e tyre.