Kujtesa e qelizave

I gjithë trupi juaj është i përbërë nga qeliza, qelizat ruajnë kujtimet në mënyrë shumë efektive. Gjithçka kontrollohet nga qelizat tuaja, jo nga truri juaj.
 
Zemra juaj e di se çfarë është e duhura për ju, por kujtimet tuaja qelizore kontrollojnë atë që bëni dhe me çfarë lloj njerëzish e rrethoni veten. Është ajo që është në kujtimet tuaja qelizore ajo që dorëzohet në mendjen tuaj.
Deri më tani kemi qenë të bindur se truri kontrollon jetën tuaj, nuk është kështu. Truri merr mesazhe vetëm nga qelizat tuaja.
 
Ajo që ruhet në qelizat tuaja, trashëgohet nga prindërit dhe paraardhësit tuaj brez pas brezi.

Lexoje të gjithë dokumentimin mbi shërimin këtu...

Kujtimet e qelizave tuaja kontrollojnë

Është ajo që ruhet në kujtimet e qelizave tuaja që kontrollon plotësisht jetën tuaj, shpesh, këto kujtime qelizore stërgjyshore nuk kanë të bëjnë fare me ju, por megjithatë ato janë aty dhe ju pengojnë të ndiqni zemrën tuaj dhe atë që është e duhura për JU.
Qelizat tuaja dërgojnë sinjale në mendjen tuaj dhe ju mendoni se është e drejtë dhe veproni në përputhje me rrethanat. Nëse keni kujtime të trashëguara qelizore që nuk ju përkasin, si shumica e njerëzve, jeta bëhet e vështirë.
 
Është një luftë e vazhdueshme midis zemrës suaj që e di se çfarë është e drejtë dhe kujtimeve tuaja celulare që veprojnë sipas asaj që ata njohin, asaj që tashmë është ruajtur nga prindërit dhe paraardhësit tuaj.
Pavarësisht nga lufta juaj me atë që dëshiron zemra juaj, gjëja e duhur për ju, ndjenjat e vërteta, ndjenja e zorrëve, intuita, kujtimet tuaja të trashëguara të qelizave do ta pengojnë këtë të ndodhë.
 
Lidhur me njerëzit që takoni dhe tërhiqeni si në punë ashtu edhe në privat, kujtimet tuaja celulare tërhiqen në varësi të përmbajtjes së tyre të trashëguar. E barabarta takohet me të barabartën, ju vibroni në të njëjtat kujtime qelizore.

• Prandaj nuk do t'ju ndihmojë të ndërroni
  partner dhe besoni në ndryshime.
 
 • Nuk ju ndihmon të ndryshoni punën tuaj dhe
     të besoni se njerëzit do të jenë të ndryshëm.
 
•Nuk ndihmon zhvendosja në një qytet tjetër ose
              një bllok tjetër për të marrë një mentalitet më të përshtatshëm.
 
Do të tërhiqni saktësisht të njëjtin lloj njerëzish që po vibrojnë kujtimet tuaja qelizore.
 

Gjithçka mund të duket ndryshe në fillim, veçanërisht në lidhje me partnerët e dashurisë dhe punën, por pas një kohe do të vini re se është njësoj, pavarësisht nëse partneri juaj është nga një pjesë krejtësisht e ndryshme e komunitetit. Pjesa e jashtme ndryshon shumë, por brenda është e njëjtë, kujtimet e qelizave kontrollohen plotësisht.
 
Kjo luftë midis zemrës dhe kujtimeve qelizore që nuk ju përkasin ju çon në;
 
Ankthi, depresioni, stresi, pakënaqësia, acarimi, zemërimi, agresioni, sëmundjet mendore dhe fizike etj.