Drejtoni një kompani në sektorin e shëndetësisë.
 Atëherë mund të bëheni partner i autorizuar Cellmemories.

 

Si partner i autorizuar, ju jeni i dukshëm me shërbimin tuajpå Faqja e internetit e Cellmemory me një lidhje të drejtpërdrejtë me kompaninë tuaj.

                                              

Është falas për t'u parë në faqen e internetit të Cellmemory kur të bëheni një miratuar si ortak i autorizuar

Ju paguani vetëm 150 euro/vit
 

Ju duhet ta përmbushni këtë
 

  •  Që keni një faqe interneti aktive dhe që funksionon mirë
  • Ju zotëroni biznesin tuaj. I vetmuar ose me dikë
  • Ju kryeni shërbime në fushën e shëndetit dhe mirëqenies
  • Ju ofroni një faqe me kategorinë e saj për Cellmemories
  A e takon këtë
  • Më pas na dërgoni një email me një përshkrim më të shkurtër për ju/shërbimet tuaja dhe një lidhje të drejtpërdrejtë me faqen tuaj të internetit
  • Email te: contact@cellmemories.com

Pse Cellmemories dëshiron të bashkohet me partnerë?

Kujtimet qelizore rriten shumë dhe shërimet janë të fuqishme dhe të shpejta.

Ajo që ndodh në një shërim është shumë e ndryshme, disa e ndiejnë shumë shërimin, të tjerë reagojnë pak ose aspak.

Pavarësisht, ndodh i njëjti shërim i fuqishëm. E gjitha varet nga ajo që individi vazhdon për trauma që shëron.

Për ata që e ndjejnë shërimin, ndër të tjera. tension, ankth, dhimbje, ankth etj.

Këtu keni nevojë për JU

Kur të miratoheni


Pasi të jeni miratuar si partner i autorizuar në Cellmemories, ne do t'ju vendosim nën qytetin ku veproni, faqja është e kërkueshme.

Do t'ju dërgohet materiali me udhëzimet e plota që ju nevojiten për të ngarkuar Cellmemories në faqen tuaj.

Ju gjithashtu keni të drejtë të përdorni certifikatën që merrni nga ne, ku dëshironi në faqen tuaj të internetit.
Të forcon si aktor.