Transformimi im

Transformimi i madh filloi në shkurt 2012.
 
Gjithçka filloi kur më dëbuan nga banesa ime. Në të njëjtën kohë humba të gjitha kursimet e mia.
Vajza ime rregulloi një dhomë për mua në shtëpinë e saj.
 
Spastrimi kishte filluar me atë fizike. Ishte e tmerrshme kur ndodhi, por pas një kohe kuptova që ishte e nevojshme sepse tani fillova udhëtimin e brendshëm / transformimin. Do të vija të isha në lëvizje gjatë kësaj kohe (4 vite), pak a shumë. Ishte e domosdoshme që të lëvizja me lehtësi në vendin ku duhej të isha, në momentin e duhur. Dëgjova dhe lëviza bazuar në mesazhin e Universit. E dija se ishte i drejtë, është i drejtë.
 

Vështirësia e vërtetë gjatë kësaj kohe janë njerëzit përreth, si mund ta kuptonin atë që bëja, kur fillimisht nuk e kuptoja gjithmonë vetë se çfarë ndodhi. Gjithë gjykimi kur dikush jeton krejtësisht jashtë të ashtuquajturës normë. Shumë pyetje të cilave nuk mund t'i përgjigjesha.

 
Pse e bëj këtë, pse e bëj atë? Pse u "zhduka"? Si po shkon?
 
Pa Facebook apo media të tjera sociale, thjesht e larguar.
 
Arsyeja që më duhej t'i nënshtrohesha një transformimi kaq të gjerë dhe rregullimi të jetës është që të jem në gjendje të marr përsipër detyrat për të cilat erdha në këtë planet. Këto detyra kërkojnë një sistem qelizash plotësisht të pastra pa asnjë "iluzion" për asgjë. Këtë nuk e kisha arritur kurrë pa pastrimin e madh të kujtimeve qelizore të trashëguara që ishin në trupin tim dhe që sigurisht nuk më përkisnin.

Lexo më shumë...