Om Dr. Beverly Rubik, PhD

Profesorja Beverly Rubik fitoi doktoraturën në biofizikë në vitin 1979 në Universitetin e Kalifornisë në Berkeley.

Si një shkencëtare kufitare, ajo është e njohur ndërkombëtarisht për eksplorimin e shkencës së biofushës dhe mjekësisë energjetike. Fusha e saj kryesore e fokusit është kërkimi mbi energjinë delikate të sistemeve të gjalla, duke përfshirë shërimin shpirtëror. Ajo ka botuar mbi 60 punime dhe 2 libra.

Dr. Rubik shërben në bordet editoriale të Journal of Alternative & Complementary Medicine, Evidence Integrative Medicine dhe Integrative Medicine Insights. Ajo ka shërbyer në bordet këshilluese të grupeve të ndryshme, duke përfshirë Programin në Mjekësinë Integruese nën Dr. Andrew Weil.

Lexo më shumë...

  Dr. Beverly Rubik në Institutin Shëndetësor të Silicon Valley