Shërimi

Energjia depërton si një injeksion i fuqishëm në çdo qelizë dhe brenda bërthamës së qelizës.
Pastrimi i qelizave fillon drejtpërdrejt i lidhur me një seancë. Energjia punon gradualisht në qelizat tuaja dhe pastron gjendjen e gabuar në qelizat tuaja.
Energjia është brenda çdo qelize të trupit tuaj gjatë gjithë jetës tuaj.
 
Ndonjëherë ndodhin reagime të ndryshme gjatë dhe pas një seance. Kjo është shumë individuale.
Përafërsisht 50% ndjejnë reagimet. I njëjti pastrim dhe shërim ndodhin pavarësisht.
 
Mos u trembni dhe mendoni se diçka nuk shkon nëse bini në faza të ndryshme ose merrni reagime. Mund të ketë trishtim, zemërim, pasivitet, errësirë, dhimbje të shtuar, etj. E gjithë kjo është e përkohshme. Shërimi dhe pastrimi shfaqen ndryshe për çdo individ.

E RËNDËSISHME

Për të qenë vetëm në atë që është, MOS u mundoni të "rregulloni" asgjë.
A je i trishtuar - BËHU I TRISHTUAR (mos u mundo të jesh i lumtur)
A jeni i zemëruar - BËHUNI I ZEMËRUAR (mos e projektoni zemërimin tuaj mbi diçka / dikë fizik)
A jeni i lodhur - BËHUNI I LODHUR (mos u përpiqni të vini re)
Lërini të gjitha reagimet dhe kushtet e mundshme në mënyrë që të çlirohet më shpejt.
Do të habiteni se sa mirë funksionojnë akoma gjërat si p.sh
punët, fëmijët, familja, etj, pavarësisht proceseve të ndryshme shëruese (që i përmenda më lart) po vazhdojnë.
Lëreni dhe ndiqni, lëreni Energjinë të bëjë punën për ju. Mos u shtrëngoni në asgjë.
Thjesht le të ndodhë gjithçka. Do të bëheni të vetëdijshëm se mund t'i besoni plotësisht VETES TUAJ dhe asaj që ËSHTË E DREJTA për TY ndërsa shërimi ndodh.
Deri më tani, janë kujtimet tuaja të trashëguara celulare ato që drejtojnë jetën tuaj, kjo do të jetë pushojë.

På bilden; resultat av läkning. (Chakra) Se hela dokumentet här...

E rëndësishme!
Duhet të vazhdoni kontaktin si më parë me mjekun tuaj në rast se keni ndonjë sëmundje fizike, duke ngrënë ilaçe etj.
 
Mos u varni në modele të vjetra. Ndërsa shëroni dhe pastroni kushtet e defektit, mund të rrisni nivelin tuaj të energjisë. Kjo vlen edhe për njerëzit me të cilët jeni rrethuar. Mos kini frikë të lini të shkojnë.
 
Gradualisht do të ndjeni ndryshimin në mënyrën se si mendoni dhe çfarë ndodh në jetën tuaj. Gjendjet e meta shpërbëhen dhe nuk do të kthehen. Gjendja juaj e re është e përhershme.
Mirë ta dish
Aspekti kohor i shërimit dhe pastrimit ndryshon shumë. Ndonjëherë shërimi fillon menjëherë dhe ju filloni të ndjeni ndryshimin menjëherë, shpesh zgjat 6 muaj - deri në 2 vjet përpara se të ndodhë shërimi i plotë. Kjo është krejtësisht individuale.