Përshëndetje Ann-Louise!

Së pari, dua t'ju falënderoj për seancën e grupit në Stokholm 15/1.

Ishte një eksperiencë emocionuese dhe e re.

U deshën vetëm disa ditë dhe përjetova një lodhje të madhe dhe ndjenjë trupore relaksi. Pas nja dy ditësh, fillova të ndihesha e trishtuar, ose më mirë, të kisha nevojë të qaja. Shumë dhe shpesh, disa ditë. Mendoni për udhëzimet tuaja dhe le të jetë kështu. Edhe pak zemërim.
Pas 25 vitesh që kam punuar shumë me psikoterapitë e trupit dhe të ngjashme, nuk më janë të panjohura për “përshëndetjet” fizike në trup.

Ndjej gjithashtu një kontakt të fortë me zemrën time.
Ndjehet sikur janë Frekuencat që po përshtaten në trup.
Ne kemi një "S-scan Compact" në shtëpi dhe kjo duket sikur ajo që po ndodh tani janë frekuenca që punojnë gjatë gjithë kohës në të gjithë sistemin tim.

Si një 72-vjeçare, të kem mundësinë të përjetoj një rinovim dhe pastrim në trup të kujtimeve qelizore, në të cilat nuk kam pasur akses deri më tani, ndihem si një dhuratë e madhe.
Mendoj se më në fund do të jem në gjendje të kontaktoj me atë që duhet të jem :)
Përqafim i madh dhe faleminderit përsëri
Birgitta Keller
 

Unë kam qenë në seancë grupore me "cellmemories" në Suedi, shtator 2021.
Në kohën e shkrimit të 8 tetorit 2021, pak më pak se një muaj pas seancës, deri më tani ka ndodhur si vijon.

Më janë kthyer menstruacionet që nuk i kam prej më shumë se një viti, jam 28 vjeç. Në lidhje me menstruacionet që erdhën në fillim të javës, mora një sulm të ngjashëm me migrenën që më lëndoi aq shumë sa qaja nga dhimbja, si kurrë më parë në jetën time.

Gjithashtu ka pasur dhimbje shumë të forta menstruale.

Unë e shoh këtë si pozitive, kur kam qenë në një çekuilibër të tillë hormonal dhe më në fund filloj të marr ekuilibrin për hormonet dhe si ndihem. Unë e lidh këtë me kujtimet qelizore kur kam trashëguar karmën e rëndë nga ana e nënës sime.

Ajo që di tani kur hormonet janë më të ekuilibruara është se ndihem më mirë dhe ndihem më e qëndrueshme emocionalisht.

Do të thotë shumë për mua, mirënjohëse.

Përditësimi i udhëtimit tim të shërimit vjen së shpejti ....

Anna Vigstrand, Suedi


Isha në një seancë me Anne-Louise në shtator 2016, kisha Borrelia dhe mora lëngun e trajtimit të homeopatisë, por nuk kisha filluar t'i merrja ende.

Pas seancës, e pyeta Anne-Louise nëse duhet të filloja të marr trajtimin homeopatik dhe ajo nuk e rekomandoi atë. Pas 3-4 muajsh, u ktheva te homeopati im nën kontroll...
Testi tregoi se gjithçka ishte mirë, nuk mbeti asnjë Borrelia!

Homeopati mendoi se ishte i shkëlqyeshëm, pastaj i thashë se NUK e mora trajtimin homeopatik që ai më kishte përshkruar.

Homeopati pyeti veten se çfarë bëra, pastaj i tregova për seancën me Anne-Louise dhe gjithashtu për kujtimet e qeliza.  Iu ktheva trajtimit homeopatik.

Unë jam testuar disa herë pas kësaj, edhe me biorezonanet, Borrelia është zhdukur, aq i lumtur për këtë!

Përshëndetjet më të mira,
Berit /Finlandë
 

E dashur Anne Louise,

Thjesht desha t'ju them se jam shumë mirënjohës për punën dhe ndihmën që keni bërë për ne në seancën e grupit në Lund - Faleminderit shumë.

Nuk thashë shumë kur më pyete se si u ndjeva më pas, sepse nuk ndjeva shumë përbrenda meje, dhe jam një person shumë i ndjeshëm, por munda të shihja menjëherë në sytë e tu se Hyjnorja po vepronte përmes teje, dhe po, energjia ishte shumë e fortë - që e ndjeva. Dhe tani më pas shumë ndjenja të vjetra "u shfaqën" siç na the gjithashtu se ka shumë të ngjarë të ndodhin, dhe pasi takova të kaluarën përmes këtyre ndjenjave tani ndihem shumë më i lirë dhe ndjej se mund të dëgjoj përsëri shumë më tepër intuitën time.

Është kaq e mrekullueshme, dhe gjithashtu një ditë më parë erdhi një ëndërr për mua - nënshkrimi i një kontrate për një shtëpi të re të mrekullueshme në Natyrë. Me të vërtetë ka ndodhur një rilindje.
Doja t'i dinit të gjitha këto, dhe edhe një herë nga thellësia e zemrës sime Faleminderit shumë. Ju keni një "adhurues" të ngrohtë në mua dhe unë do t'u tregoj miqve të mi për punën tuaj të mrekullueshme.
Unë mendoj se orari/sesionet tuaja mund të gjenden në faqen tuaj të internetit!

Përshëndetje dhe gjithë të mirat për ju nga

Peter (Danimarkë)
 

Përshëndetje!

Mendova t'ju tregoj pak për atë që ndodhi me pastrimin e qelizave që mora nga Anne-Louise.

Unë kam qenë e sëmurë për shumë vite dhe në mars 2012 u diagnostikova me hipotiroidizëm;
Hypotiroidizëm - Simptomat - Tiroidet

Simptomat e mia kanë qenë të heshtura, humor i keq, ngrirë vazhdimisht, dhembje në trup dhe dhëmbë, etj.
Në vitin 2012 mora Levaxin në një dozë të ulët, më ndihmoi pak. Pas rreth 1 viti kontaktova me një specialist që më dëgjoi. Pastaj doza gjithnjë e më të larta, pasi mostrat e mia nuk ishin kurrë të mira dhe simptomat u lanë.

Në shkurt 2017 m'u shtua Liothyronin dhe ishte e mahnitshme. Kam marrë mostra çdo tre muaj dhe mostrat e mia kanë qenë gjithmonë të gabuara.

Në nëntor 2017 takova Anne-Louise për një seancë individuale dhe doli të ishte e mahnitshme!
Për herë të parë që nga viti 2012, vlerat e mia tani ishin të mira në janar 2018!

Unë nuk kam ndryshuar asgjë në mjekësi që nga shkurti 2017, por kam marrë mostra në 3 raste ku mostrat ishin të këqija.

Tani, më në fund, ata janë të mirë!

Mendoni se kjo varet nga seanca. Gjithashtu duhet të shtoj se ndihem shumë e emocionuar dhe e lumtur me shumë energji.
Sipas Anne-Louise, shkaku i sëmundjes sime ishte në plexusin diellor.
Unë kam një traumë të trashëguar nga kjo sëmundje.

Menjëherë kur filloi seanca dhe edhe më parë, unë fillova të ndihesha shumë fort në plexusin diellor, ai pompohej, madje mund ta shihnit.

Faleminderit!

Diana
 

Më në fund, dëgjon nga unë pas 2 vitesh.

Doja të prisja dhe të shihja ndryshimin tim.

Ka shumë gjëra që kanë ndodhur, karma e vjetër që është zhdukur.

Pasiviteti që përshkrova se kam ngecur është zhdukur pothuajse plotësisht.

Tmerri dhe frika janë zhdukur gjithashtu.

Kur bëj diçka, ndjej se sa shumë më mbrojnë dhe më mbajnë kujtimet qelizore, tani ulem vetëm për një kohë të shkurtër dhe ndihem kaq e mahnitshme.

Faleminderit Zotit që të gjeta, kaq mirënjohës.

Tani përpunoj seksualitetin tim dhe shkoj te diçka që quhet yonipping, duke hequr bllokimet në bark, kaq shumë ka ndodhur.

Kur të filloj si terapist, sigurisht që do t'ju rekomandoj.

Dashuri Marie
 

Dua të ndaj me ju një nga dhuratat më të mëdha që kam marrë në jetën time, këtë trajtim nga Anne-Louise Karlsson.

Kam përjetuar një ndryshim rrënjësor në trupin tim gjatë trajtimit dhe energjia e ka ndihmuar trupin dhe shpirtin tim për të shëruar çekuilibrat e thella që nuk mund t'i qasja në asnjë mënyrë tjetër.

Kjo pavarësisht shumë viteve të Ayurvedës, meditimit, akupunkturës, terapisë etj.

Për të mos e zvogëluar rëndësinë e tyre, sepse edhe ato kanë qenë dhe janë një mbështetje e madhe, por ky trajtim nxjerr shkaqet dhe rrënjët e thella të shumë çekuilibrave.

Ndjenja është se karma/dhimbjet e vjetra thjesht zhduken dhe prania e së tashmes është ajo ku e ardhmja është plotësisht e hapur dhe mbetet plot mundësi.

Dëshira për jetën <3 <3 <3: D

I kam dërguar fëmijët e mi, ish-gruan time dhe disa miq të ngushtë te Ann-Louise vitin e fundit dhe ka qenë një ndryshim rrënjësor në jetën e të gjithë njerëzve që kam perceptuar.

"Një injeksion drite në qeliza, i cili ngadalë por me siguri dëbon çdo errësirë ​​dhe rikthen origjinën e jetës së ekuilibrit dhe harmonisë."

Thor
 

Përshëndetje Anne-Louise,
Tani, 15 muaj pas trajtimit/seancës, dua të ndaj me ju atë që ka ndodhur deri tani në shërimin tim.

U ndjeva aq fort sa duhet të merrja një trajtim/seancë nga vera e vitit 2016.

Pastaj u sëmura nga lodhja dhe depresioni për ca kohë.
Kam pasur tension/dhimbje në shpinë për aq kohë sa mbaj mend, pothuajse u zhduk menjëherë pas trajtimit.

Një mëngjes, disa muaj pas trajtimit tuaj, unë befas e gjeta veten poshtë shkallëve !! Sapo kisha ecur poshtë pa dhimbje dhe ngurtësi !!
Zakonisht, unë do të pengohesha nga shkallët me ngurtësi dhe dhimbje në këmbët, kyçet dhe këmbët e mia, duke më bërë që të zbres ngadalë për t'u zbutur.

Unë thjesht qëndrova atje poshtë shkallëve, WOW !! Pastaj u hodha nga shkallët nja dy herë, vetëm se munda.
Shkathtësia ime është kthyer.

Që në fëmijëri, këmbët e mia kanë qenë këndore nga jashtë (ushtruar në mënyrë që këmba e majtë të jetë disi e drejtë) por këmba ime e djathtë ka qenë me kënd nga jashtë, gjë që me kalimin e viteve shkaktoi dhimbje në nyjen e gjurit (nëna ime kishte të njëjtin problem).

Tani këmba ime e djathtë është drejtuar dhe është shumë pak e kthyer nga jashtë.

Unë nuk e gris më këpucën time të djathtë në pjesën e jashtme të thembra.

Pjesa e poshtme e shpinës ime është rregulluar (ka qenë mjaft e lëkundur, ka përjetuar pak dhimbje nga lodhja atje).
Unë kam një qëndrim më të mirë. Lodhja e trupit është aq e mirë sa ka kaluar. Unë përjetoj një qetësi më të madhe fizikisht, mendërisht dhe shpirtërisht.

Përfundova në rrethana të ndryshme, gjë që më bëri të ndërpresë marrëdhënien time të përhershme, bukur (e doja kaq gjatë).
Kam tërhequr mundësi të reja, disa shumë të mira.
Këta 15 muaj që nga trajtimi/sesioni kanë qenë si ngritje ashtu edhe ulje.

Kujtimet e qelizave që po vdesin kanë pasur "shpërthimet e tyre mafioze".

Ka pasur dhimbje dhe ndjesi, kam ndjerë sëmundje të ndryshme në trup dhe në ato momente kam qenë plotësisht e bindur se janë kujtimet e vjetra qelizore ato që vdesin dhe më duhet vetëm të pres.

Me siguri ka ndodhur më shumë gjëra qe nuk po i mbaj mend tani, gjëja e fundit ishte që kontrollova shikimin për syze të reja dhe shikimi është përmirësuar!! Ishte nja dy javë më parë.

Mirënjohje falenderim mirënjohje!!

Të mendosh shumë për zhdukjen e kancerit të gjirit, pse, si, ndjenjat e fajit dhe turpit, etj., është shumë e vështirë me të gjitha trajtimet kimio.

Kështu që unë do të doja të merrja informacion për këto pyetje, faleminderit.

Jam shumë e bindur që nëse nuk do ta bëja me ju trajtimin e pastrimit të qelizave 15 muaj më parë do të ishte shumë më serioz.

Mjekësia energjetike është ndjerë gjithmonë mirë për mua, shpresoj të punoj më shumë me të në të ardhmen.

Mendoj se do të ishte një ide e mirë të vije këtu dhe të bëje trajtime / seanca vitin e ardhshëm.

Faleminderit që jeni Ju dhe për dhuratën tuaj të mrekullueshme <3

Dashuri, Gunilla <3
 

Mu rekomandua të vija në këtë seancë nga një mik i ngushtë, por mund të mos ta kisha bërë kurrë. Nuk është plotësisht brenda asaj që kam bërë më parë. Edhe pse jam i njohur me punën me trupin, ndjenjat dhe mendimet e mia, kam më pak përvojë në punën me energji të pastër. Unë jam marangoz dhe teknik i të dhënave. Spiritualiteti dhe zhvillimi personal janë diçka që bëj nga një anë.

Anne-Louise dhe unë u ulëm përballë njëri-tjetrit në një divan në dhomën e hotelit. Ajo më dha disa udhëzime të shpejta se çfarë do të bëja, të pushoja, ta lija trupin të reagojë si të dojë, të mos bie në gjumë, energjia vjen nga sytë e mi. Pastaj mbylli sytë për pak para se të fillonte. Kur hapi sytë, ishte si një grumbull drite, ose ndoshta si mjegulla e kishte mbushur dhomën. Unë pashë plotësisht mjegull dhe vetëm një sy i saj ishte i qartë. Ishte një përvojë kaq shumë konkrete saqë u ula dhe prita një kohë të gjatë që të zhdukej që të më ndodhte diçka në sy, por nuk ndodhi. Për një orë e gjysmë, drita vazhdoi të rridhte.

Gjatë seancës ajo ndryshoi, u bë drita vjollcë ose jeshile në periudha të ndryshme. Mund të ndjeja se si energjia po lëvizte në pjesë të ndryshme të trupit tim gjatë gjithë seancës. Ishte e këndshme dhe sfiduese, shumë herë më dukej sikur nuk mund të merrja më shumë dhe gjithçka kërkonte praninë time për të qëndruar i hapur dhe për ta lënë energjinë të hynte kudo. Qëndrova në mendimin “Kërkova ndihmë për të qenë i plotë, merre tani”. Pas një kohe të gjatë, Anne-Louise tha se seanca kishte mbaruar dhe mbylli sytë dhe drita u zhduk sikur ta kishe fikur me një çelës.

Ajo më tregoi se çfarë më kishte ndodhur gjatë seancës, për bllokimet që u liruan, si më mbajtën përsëri në jetë. Unë mund ta kuptoj atë që ajo përshkroi dhe përvoja e deritanishme (gjysmë dite) pas) është se diçka ndihet më e lehtë. Një vigjilencë, depresion i paqartë, rezistencë ndaj jetës në përgjithësi që nuk ndihet si një dhuratë. Diçka ka mbetur, si një hije ose ndoshta një erë e lënë pas pasi është hequr diçka. Jam thellësisht i prekur nga takimi me të panjohurën që jam ftuar sot. Me shumë kuriozitet, tani takoj jetën.

Andreas / Stokholm
 

Nuk kam fjalë për të përshkruar sa mirënjohës jam për trajtimin tim me ju.

Kur erdha tek ju një javë më parë, kisha arritur në fund emocionalisht dhe ndjeva boshllëk total. E gjithë dhimbja që ndjeva në zemër, pikëllimi që kisha veshur, pesha dhe ndarja që ndjeva mes vetes dhe botës tani janë zhdukur.

Qafa është ende e tensionuar, por ndjehet më e lehtë, shtylla kurrizore ndihet më e mprehtë! Është më e drejtë dhe mund të shtrihem më thellë.

Zgjohem në mëngjes dhe ndjej gëzim dhe kam shumë energji në vend që të jem i lodhur si më parë. Nuk lodhem më, por kam energji pas punës :) Sytë më shkëlqejnë, ndjej gëzim në mua.
Nuk e ndjeja këtë më parë.
Unë jam shumë mirënjohës për trajtimin tim me ju. Faleminderit shumë nga zemra.

Dëshmitë


Më 29 gusht isha në një seancë grupi. Unë kam bërë një operacion për hernie
disqet 2 herë dhe të dyja herët dështuan. Kjo është pesë vite më parë.
5 vite me dhimbje dhe dhimbje të vazhdueshme. Nuk kam ndjesi nga
jashtë në pjesën e poshtme të shpinës, deri te gishtat e mi. Më 29-in mbrëmë vonë, nuk kam më dhimbje. Unë jam ende e ngurtësuar në shpinë dhe këmbë dhe ende nuk kam asnjë ndjenjë, por dhimbja është zhdukur. Kam pasur shumë më tepër energji dhe jam ndjerë tepër e lumtur dhe e qetë. Pa merak më. Kjo është më e mahnitshmja që kam ndjerë ndonjëherë. Gjatë seancës ndjeva se çdo qelizë vibronte dhe lëvizte, ishte e mrekullueshme.

Mirënjohja është e madhe dhe unë mund të them vetëm një FALEMINDERIT të madh për Anne-Louise ❤ Dritë & Dashuri

- Mona Brinck
 

Kanë kaluar tre javë që kur isha në seancën private me Anne-Louise. Më parë kam pasur dhimbje në pjesën e poshtme të barkut për një kohë të gjatë (duke shkuar e duke shkuar). Dhimbja gjithmonë shtohej me përpjekjen më të vogël. 2 javë pas seancës dhimbjet u qetësuan dhe tani nuk kam më dhimbje edhe pse jam aktive.
 
Në seancë u njoha me traumën time të kaluar që kam përjetuar në jetën e mëparshme dhe tani mund të kuptoj lidhjen me problemet e mia që kam pasur. Unë gjithashtu kam të diagnostikuar osteoartrit në gjunjë dhe kam pasur shumë dhimbje, ënjtje dhe ngurtësi nga gjuri im i djathtë. Sot ënjtja është ulur dhe dhimbja është zhdukur. Një mrekulli siç e shoh unë. Ndjej energjitë që punojnë në trupin tim çdo ditë. E di shumë mirë që shërimi është në progres dhe jam optimiste për të ardhmen.
Rastësisht, javën e kaluar koka ime po rrotullohej dhe më zunë mendja, kështu që kontrollova presionin e gjakut dhe kishte rënë në mënyrë që të mund ta përgjysmoja ilaçin tim ... Fantastike!

- Një falënderuese 60-vjeçare
 

Faleminderit Anne-Louise që morët energjinë tuaj të shtunën! Menjëherë kur u ngrita në këmbë e kuptova se çfarë mora. Kam arritur të eci pa shtylla në këmbë!!
Në trenin e kthimit për në Gävle .... Çudi, e cila ishte ankoruar në besim përpara asaj që ndodhi ... MREKULLITË - pooo .... Në çfarë dimensionesh jetojmë nëse hapemi dhe marrim nga ata që janë zgjedhur për të na kujtuar të asaj që veshim për të vërtetën për ne. Shërimi më ka vënë në krye, çdo ditë që zgjohesha pas të shtunës përjetoja rifitimin e jetës time... Është mrekulli!
Sot u shtriva në prapanicë në gardhin e barërave të këqija ...Ka shumë e shumë vite më parë që ndihesha kaq e ndryshueshme dhe këtë, e vura re 10 - DHJETË - ditë pas takimit me Anne-Louise. Mrekullia është një fakt. Ndjehu i/e bekuar - Namaste -
 

Dua të falënderoj Universin që më bëri të mundur
përmes teje, Anne-Louise të shërohen më së shumti kujtimet e mia të qelizave në mënyrë të mahnitshme.

Dhe faleminderit Lena (Lena Event) dhe bashkëshortit tuaj Bosse që hapët dyert tuaja në shtëpinë tuaj të mrekullueshme për ta lënë këtë seancë të zhvillohet.
Ju jeni njerëz kaq të ngrohtë, bujarë dhe të kujdesshëm.
 
Një ditë pasi u zhvillua seanca ime, takoj një nga djemtë e mi të rritur. Ai më shikon, pastaj derdhi lot në faqet e tij. Kur e pyes se çfarë ka, ai thotë .. Unë mund të shoh energjinë e pastër në sytë tuaj. Unë shoh ndryshimin. Ndihem mirë që kam qenë pjesë e kësaj. Unë jam mirënjohëse. Gjetja e ekuilibrit përmes shërimit të kujtimeve të mia qelizore do ta bëjë jetën më të pasur për mua.
Unë mund ta rekomandoj me gjithë zemër seancën për këdo që dëshiron të investojë në vetvete.
Përqafime.

-Grua mirënjohëse nga Småland e Suedisë

Mbani kokën lart dhe shpinën drejt! Jo gjithmonë e lehtë...

Unë dua të ndaj me ju atë që ndodhi në seancën time me Anne-Louise.
Theva qafën në një përplasje frontale!

Pa aftësi për të folur, pa aftësi për të lëvizur dhe me dhimbje të tmerrshme.
Nuk ishte me trupin fizik që kam sot fatmirësisht.

Çfarë traume dhe ndikimi ka në trupin që kam sot?
Ndikimi ka qenë shumë i dukshëm dhe kufizues, i pamundur për t'u kuptuar, i pamundur për të ndikuar deri më tani.

Ma osteopatë dhe kiropraktorë të panumërt kanë bërë atë që mundën, korrigjime të fuqishme në qafën dhe shpinën time.

Korrigjimet e vogla shpesh, të gjitha variacionet janë testuar. Vit pas viti që kur isha 13 vjeç. Shumica nuk kanë qenë të gatshëm të pranojnë se nuk kanë arritur të ndryshojnë plotësisht.
 
Lehtësimi dhe përmirësimi i përkohshëm i dhimbjes kanë qenë herë pas here, por jo rezultate të përhershme.

Më kujtohet veçanërisht një kiropraktor në Stokholm, të cilin e vizitova për një kohë të gjatë, një ditë, ai mori guximin dhe tha: Unë kam studimet e mia universitare, kam edhe disa programe shtesë për raste jashtëzakonisht të vështira. Qafën tuaj nuk mund ta korrigjoj ende kënaqshëm. Sa herë që do ta keni atë të rikthyer në një gjendje subluksimi. Me vjen keq por nuk mund të të ndihmoj.

Sot e kuptoj pse askush nuk mundi.
Homeopatët, mjekët, madje edhe mjekët kanë thënë se sinjali juaj është plotësisht i prishur, sinjalet thjesht “fluturojnë” andej-këtej pa rregull dhe krijojnë kaos në trup.
Kam marrë shumë trajtime dhe shumë metoda dhe kam provuar gjithçka që kam qenë në dispozicion. Kam investuar shumë kohë dhe para.
Ka pasur kufizime në jetë me disa dhimbje koke, dhimbje dhe ngurtësi në qafë dhe shpinë. Bllokime dhe pengesa mendore dhe fizike në mënyrën se si komunikoj me botën e jashtme. Një lodhje e madhe ndonjëherë më mundi plotësisht.

Tani ishte koha!
Tani, universi iu përgjigj pyetjes sime çfarë ka më shumë për të bërë? Si mund të ndryshohet kjo? Çfarë është ajo që më bën të ndihem kështu?
Çfarë është ajo që më ka kufizuar kaq shumë, që më ka dhënë dhimbje kaq të forta në qafë, më ka kufizuar aftësinë për të komunikuar, më ka bërë të flas shumë dhe shumë shpejt nga frika se mos kam kohë për të marrë gjithçka që kam thënë më parë, aftësinë të flasësh.

KUJTIMET QELIZORE!

Kujtimi qelizor i qafës sime të thyer, paaftësia ime për të lëvizur dhe për të folur është transferuar në trupin fizik që kam sot.
Dje gjatë seancës me Anne Louise, mora informacionin dhe mu tretën të gjitha këto kujtime celulare/qelizore.
Vetëm duke marrë informacion dhe duke kuptuar tonelatat e shpërndara.
Injeksioni i energjisë që mora lëshoi ​​gjithashtu të gjitha kujtimet qelizore të aksidentit.
Sa për të gjithë shërimin erdhi gjatë seancës, një dhimbje e mprehtë dhe ngurtësi në qafë dhe dhimbje koke.
Të detyruar nga dhimbja për të lëvizur qafën në rrathë duke rezultuar në një kërcitje dhe kërcitje mund të
dëgjohej në të gjithë dhomën.

SHPEJT! EFEKTIVE!

Kjo është motoja ime. Unë nuk jam e gatshme të shpenzoj kohë dhe para për trajtime të përsëritura, duke përsëritur mantrën, të gjitha teknikat dhe gjërat që do të marrin kohë dhe do të vazhdojnë përsëri, kjo nuk funksionon thjesht për mua.
  
Një seancë dhe ju keni mbaruar!
Aftësia e Anne Louise për të transferuar energji që shkrin kujtimet e qelizave që vijnë nga trauma është e mjaftueshme për një seancë!

Që nga seanca, energjia funksionon në kohë dhe nuk më duhet të mendoj për këtë, thjesht vazhdon të punojë brenda.
Kjo është një nga dhuratat më të mëdha që kam marrë në jetën time!
Ndjeni mirënjohje dhe besim shumë të madh për të ardhmen.

I rekomandoj të gjithëve që të përdorin mundësinë për të zgjidhur bllokimet në kujtesën e qelizave përmes një seance me Anne Louise.

E falënderoj me gjithë zemër !!!

-Lena