Transformimi im...


Transformimi i madh filloi në shkurt 2012.
 
Gjithçka filloi kur më dëbuan nga banesa ime. Në të njëjtën kohë humba të gjitha kursimet e mia.
Vajza ime rregulloi një dhomë për mua në shtëpinë e saj.
 
Spastrimi kishte filluar me atë fizike. Ishte e tmerrshme kur ndodhi, por pas një kohe kuptova që ishte e nevojshme sepse tani fillova udhëtimin e brendshëm / transformimin. Do të vija të isha në lëvizje gjatë kësaj kohe (4 vite), pak a shumë. Ishte e domosdoshme që të lëvizja me lehtësi në vendin ku duhej të isha, në momentin e duhur. Dëgjova dhe lëviza bazuar në mesazhin e Universit. E dija se ishte i drejtë, është i drejtë.
 
Vështirësia e vërtetë gjatë kësaj kohe janë njerëzit përreth, si mund ta kuptonin atë që bëja, kur fillimisht nuk e kuptoja gjithmonë vetë se çfarë ndodhi. Gjithë gjykimi kur dikush jeton krejtësisht jashtë të ashtuquajturës normë. Shumë pyetje të cilave nuk mund t'i përgjigjesha.
 
Pse e bëj këtë, pse e bëj atë? Pse u "zhduka"? Si po shkon?
 
Pa Facebook apo media të tjera sociale, thjesht e larguar.
 
Arsyeja që më duhej t'i nënshtrohesha një transformimi kaq të gjerë dhe rregullimi të jetës është që të jem në gjendje të marr përsipër detyrat për të cilat erdha në këtë planet. Këto detyra kërkojnë një sistem qelizash plotësisht të pastra pa asnjë "iluzion" për asgjë. Këtë nuk e kisha arritur kurrë pa pastrimin e madh të kujtimeve qelizore të trashëguara që ishin në trupin tim dhe që sigurisht nuk më përkisnin.
 


Prill 2012:
4 muaj tek vajza ime në Stokholm, unë jam duke ngarë makinën time shumë, madje edhe duke fjetur në të.
 
 
Gusht 2012:
 U zhvendosa përsëri në Vasteras, mora një apartament me qira për 7 muaj. E lumtur, por e dija që ishte e përkohshme. E kuptova nga Universi që po shkoj në det. Ndjej fort se ka një qëllim më të lartë. Shes mobiljet ne apartament dhe percjell kontratën. Gjërat fizike pastrohen një nga një. Shes shumë.


Mars 2013:
U zhvendosa në det, në Bregun Perëndimor / Falkenberg, Suedi. Ndodhin gjëra që më bëjnë të kontaktoj me një grua që do të jetë shumë e rëndësishme.
 
Në shtëpinë e kësaj gruaje është një libër që Universi në thelb "e hedh" në krahët e mi.
 
Tani jam në kontakt me thellësinë time reale. Unë jam duke ndjekur kurse të rëndësishme në Helsingborg me gruan që shkroi librin. Gjatë pesë muajve po shkoj në këto kurse dhe lidhem me thellësinë time të brendshme. Çdo kurs është 10 orë rresht. Është jashtëzakonisht transformues. Kjo është koha kur Antaryamin zgjohet brenda meje. Kur hyn Antaryamin, unë jam në një gjendje të pavetëdijshme për dy ditë. E gjithë gjëja duket si të kem një fëmijë, dhemb, por në vend që diçka të dalë nga unë, diçka po lëviz. Kjo është ndjenja që pata kur isha shtrirë atje në këtë gjendje të pavetëdijshme brenda dy ditësh. Më dhemb, por ndjej se ndodh diçka unike dhe tepër e mahnitshme.
 Lexo më shume rreth Antaryamin këtu...
 


Gusht 2013:
Mora një mesazh të fortë se do të shkoja në Hallstahammar (qytet i vogël në Suedi). Aplikova dhe mora një apartament që as nuk e kam parë. E dija që ishte e duhur. Tani vëllai im i vogël vdes, 46 vjeç si pasojë e abuzimit me alkoolin. E dija se ishte afër, por nuk mund të përgatitesha kurrë për diçka të tillë. Kjo ishte periudha më e vështirë në të gjithë udhëtimin.
 
Pastrimi u rrit, gjërat fizike u hoqën, njerëzit i dhanë fund miqësisë, kompanitë u hoqën dhe unë pata një pikëllim të jashtëzakonshëm për vdekjen e vëllait tim.
 
14 muaj e gjej veten shpesh në një gjendje të pavetëdijshme që zgjat gjashtë ditë rresht çdo herë. Pastrimi kryesor bëhet gjatë kësaj kohe.
 
Është gjithashtu gjatë kësaj kohe që unë profesionalisht kam akses në energjinë e brendshme të njerëzve, kush janë ata, me çfarë probleme kanë etj etj.
 
Nuk është sikur eci nëpër rrugë dhe di gjithçka për të gjithë, por njoh gjërat e rëndësishme për të qenë në gjendje ta ndihmoj atë person. Distanca nuk ka rëndësi. Personi i parë me të cilin pata akses profesionalisht energjinë ishte në Kinë dhe unë në Suedi. Unë kurrë nuk e kam takuar personin.
 

Tetor 2014:
U transferova në Stokholm tek vajza ime më e madhe (përsëri). Ishte koha që ajo të shkëputej. Ne jetuam së bashku për 7 muaj në transformime të forta.
 
Ajo gjithashtu ka një kontakt shumë të madh me Universin. Vajza ime la punën e fundit dhe u lirua.
 
Në këtë kohë unë do të bëj hapin tjetër të madh, zgjohem nga mendja.
 
Zgjimi nga mendja ishte një ngjarje shumë e madhe për mua. Ishte prilli i vitit 2015. Në atë kohë mbaruan të gjitha betejat. Gradualisht, mendja ndaloi së menduari për një gjë dhe një tjetër. Ishte shumë çliruese, por ndonjëherë edhe pak e mërzitshme. Kur zgjoheni nga mendja, universi kontrollon gjithçka që ndodh, gjë që bëhet paksa e mërzitshme ndonjëherë *buzëqesh*. Kur jam mësuar të vrapoj për 180 km/orë nëpër kthesa dhe gjithçka.
 
Është shumë e rëndësishme që të çlirohem plotësisht nga mendja, duke pasur parasysh informacionin që kam.
 
Vajza ime shkon në SHBA, si unë ashtu edhe ajo mendojmë se ajo  duhet të qëndrojë atje, por Universi ka një plan tjetër. Ajo kthehet me një projekt biznesi që i erdhi në Shtetet e Bashkuara. Së bashku, ne e kemi zhvilluar projektin në një projekt global i cili tani po pret njerëzit e duhur.

 
Maj 2015:
Nuk e di vërtet se ku duhet të shkoj, jam shumë e shqetësuar por Antaryamin më qetëson. Shkoj te një mik në Västerås dhe vendosem në një gjendje që vetëm universi mund ta rregullojë. Mendoj në atë moment që do të qëndroj nja dy javë atje, mbaron për 8 muaj.
 
Unë marr shumë informacione rreth varësisë dhe asaj që ne besojmë se është varësia. Jam e shokuar dhe e befasuar kur Antaryamin-i im më thotë se si janë gjërat dhe unë do të shikoj sistemin e qelizave për të parë se si lidhet gjithçka (shih faqen "abuzimi"). Ky informacion është absolutisht mahnitës dhe nuk është aspak ajo që ne kemi menduar më parë dhe ajo që besohej më parë.
 
Menjëherë pas kësaj, mësova se do të jem në gjendje ta largoj varësinë.
 
Tani e di që gjatë seancave të mia askush nuk do të duhet të luftojë përsëri kundër varësisë, ajo do të shpërbëhet. Thjesht më lejoni të rregulloj problemin origjinal në nivelin qelizor.
 
Unë gjithashtu e di se do t'i jap energji sistemeve qelizore të çdo personi përmes syve të mi.
 
Unë marr njohuri se pse shfaqen sëmundjet. Tani është e lehtë për mua të kuptoj me njohuritë që kam për sistemin celular dhe njohuritë se çfarë mund të bëjnë seancat e mia. Tani e kuptoj se si do të shpërndahet sëmundja.
 

Dhjetor 2015:
Pak para Krishtlindjeve, u transferova në një shtëpi ku burri kishte avancuar Alzheimerin.
Ndërkohë në këtë shtëpi marr informacione për Alzheimerin dhe çfarë sinjalesh po dërgojnë kujtimet e qelizave që krijon sëmundjen Alzheimer.
 
Unë do të kthehem me ju për këtë.
 
Gjithçka ka të bëjë me rivendosjen e qelizave, shpërbërjen e bllokimeve që krijojnë një gjendje false.
 
Unë do të përditësoj rregullisht të gjitha informacionet që marr nga Antaryamin ime në këtë faqe.