Fobitë

Fobitë në shumicën e rasteve kanë të bëjnë me diçka që keni vuajtur në një jetë të mëparshme.
Diçka që e ke përjetuar si shumë të tmerrshme, një traumë.
Një fobi mund të jetë për shembull se ju jeni të tmerruar nga uji, nuk dëshironi të jeni në një varkë ose në një pishinë. Nuk e dini pse, thjesht mendoni se është shumë e pakëndshme.
Diçka për të cilën bëhesh shumë nervoz dhe i stresuar dhe e përjeton me parehati të madhe.
Kjo traumë është në kujtimet tuaja të qelizave dhe sinjalizon rrezik për nervat tuaja / trurin tuaj edhe pse në të vërtetë nuk është kështu. Është vetëm kur trauma shpërndahet në sistemet tuaja qelizore ndërsa ndodh shërimi.


Shembull:
Këtë herë marr shembull një kafshë, një kalë.
Ky kali ka një lindje të madhe, është një kalë kërcyes, kërcen si "Zot" dhe shumë lart. Ai me të vërtetë i ka të gjitha, është shumë i sjellshëm, shumë inteligjent dhe spikatet mes kuajve të tjerë me mënyrën e tij të hijshme të lëvizjes. Megjithatë, ka (ka pasur) një problem, ai është i tmerruar nga uji dhe është në ankth. Kjo kafshë madhështore. Ai do të bëjë gjithçka për të shmangur një pellg, ai ndalet në pengesa me një të ashtuquajtur qilim uji.
 
Ai është gjithashtu në ankth dhe reagon për gjërat më të vogla. Kujtimet e tij qelizore dërgojnë sinjale të gabuara rreziku në nervat dhe trurin e tij. Mua më kërkua nga Antaryamin im që të bëja një seancë për të 3.5 muaj më parë. Në atë moment nuk e dija pse, por sigurisht që e bëra një seancë gjithsesi.
Kohët e fundit më kanë thënë pse është në ankth dhe pse ka frikë nga uji.
Kjo kafshë e mahnitshme u mbyt në një jetë të mëparshme, ai ra në akull dhe luftoi jashtëzakonisht shumë me të pasmet për t'u ngritur, por nuk pati sukses. Ai ka jetuar shumë jetë, prandaj është kaq inteligjent. Ju ngriheni në vetëdije sa më shumë jetë që keni jetuar.
Seanca tani do ta shërojë, i bëra të mundur që të jetojë jetën e tij në potencialin e tij të plotë.