Kujt i nevojitet energjia?

Në thelb, të gjithë individët kanë trashëguar diçka në sistemin e tyre qelizor që nuk i përket ose thjesht e pengon individin të jetë në gjendje të jetojë jetën e tyre në potencialin e tij të plotë.
Kjo vlen si për njerëzit ashtu edhe për kafshët.
 
Potenciali më i plotë i secilit ndryshon nga individi në individ.
 
Një gjë për të cilën mund të jeni absolutisht i sigurt është se zemra juaj e di, kështu që kur nuk e jetoni jetën tuaj sipas potencialit tuaj, kur ka diçka atje që thjesht nuk e kuptoni.
Nuk është aspak e drejtë, pavarësisht nga përpjekjet që bëni.
Thjesht ndjen se mund të jesh më i mirë, dëshiron diçka më shumë, diçka ndryshe. Ju nuk jeni plotësisht të kënaqur me punën tuaj, marrëdhëniet tuaja, të ardhurat tuaja, po, mund të jetë çdo gjë që thjesht nuk ju duket aspak e përshtatshme.

Energjia që rrezaton përmes syve të mi direkt në qelizat tuaja, është një energji shumë inteligjente që siguron që qelizat tuaja të fillojnë të punojnë ashtu siç duhet. Ai shkon direkt te burimi që është sistemi juaj celular. Vetëm kur qelizat tuaja funksionojnë pa pengesa ose bllokime, gjendja e gabuar mund të shpërbëhet. Arsyeja themelore është gjithmonë në sistemin tuaj celular.


 
 

Lexoni të gjithë dokumentacionin e shërimit këtu...

Një gjendje "e keqe" mund të jenë të dyja sëmundjet fizike si abuzimi, trauma e kaluar, ose që nuk ndiheni plotësisht të lumtur me jetën tuaj, diçka parandalon ...
kjo është në sistemin tuaj qelizor dhe është trashëguar nga paraardhësit tuaj.

Kjo është arsyeja pse nuk është e mundur që të shpërndahen varësitë përmes qendrave të trajtimit dhe bisedave, prandaj shpesh nuk mjafton heqja për shembull tumoret, ata shpesh kthehen. Kjo është arsyeja pse ju nuk keni qenë në gjendje të kuroni për shembull diabetin e tipit 1, Alzheimer dhe të tjerat, të ashtuquajturat sëmundje të pashërueshme.